Podjetniški kamp za najstnike

Pomagajte svojemu najstniku pridobiti podjetniška znanja in veščine,

ki mu bodo prišla prav v življenju.

Tridnevni Lisac&Lisac podjetniški kamp za najstnike – BESTSELLER

Starši želimo svojim otrokom vse najboljše. Želimo jih čim bolje pripraviti za čas, ko bodo zapustili varno okolje ožje družine. Prej ali slej se bodo morali postaviti na svoje noge in v življenju nekaj početi.

Morda bodo naši otroci zaplavali v podjetniške vode, morda tudi ne. V vsakem primeru so prodaja, marketing in poznavanje poslovanja podjetij znanja, ki bi jih morali imeti vsi.

Vemo pa, da v naših šolah otroci zelo malo izvejo o psihologiji prodaje, marketingu, financah, bilancah, o tem, kako funkcionirajo podjetja. Veliko več se učijo o zgradbi rastlinske celice, vektorjih in starih Grkih … Saj veste, vsa ta znanja so bolj salonsko koristna in vprašanje je, kdaj, koliko in komu bodo prišla prav.

Podjetniška znanja in veščine koristijo vsakomur in bi jih morali obvladati vsi – podjetniki in vsi zaposleni v podjetju.

Res je tudi, da bi vsak podjetnik lahko svojim otrokom sam pojasnil, kaj in kako v poslu. Veliko se lahko naučijo že, če nas samo opazujejo … Ampak svojega otroka učiti in naučiti kar koli, sploh ni lahko. Saj veste, če svojega otroka učite smučati, igrati šah ali kar koli drugega, vas bo poslušal in ubogal bistveno manj kot na primer trenerja ali inštruktorja, ki prihaja od drugod.

Za vse starše, ki želite, da se vaši najstniki in najstnice naučijo osnov podjetništva, prodaje in marketinga, smo pripravili poseben počitniški program.

Tridnevni kamp, na katerem bomo v vašem najstniku zanetili podjetniško iskrico in ga opremili s potrebnim znanjem in veščinami. Vedel bo veliko, veliko več kot njegovi vrstniki in kristalno jasno mu bo, od kod prihaja denar, kako kroži in kako poslujejo podjetja.

Zagotavljamo, da bo bivanje na kampu prijetno. Ker vemo, da sploh ni dovolj, da ste nad programom navdušeni starši in je to v resnici tudi manj pomembno … Veliko pomembneje je, da zadevo »prodamo« tudi vašemu najstniku. V družbi vrstnikov se bo v prijetnem okolju zabaval, družil in učil.

»Kje ste bili do sedaj? Svojega bi takoj prijavil, samo sedaj je že prestar, pri tridesetih je malo prepozno,« so besede mojega prijatelja, ki sem mu povedal za program. Čas hitro beži in otroci hitro rastejo. Kot bi mignil namesto igračke v otroškem vozičku v sobi sedi najstnik, ki s slušalkami na glavi igra Fortnite. Še malo, pa bodo tudi najstniška leta mimo (v tem primeru je morda dobro, da čas tako hitro beži, kajneda?)

Podrobnosti o programu, datumih, pogojih in ceni.

Kje?

V občinah Kostel in Osilnica. Približno sto kilometrov iz Ljubljane, ob reki Kolpi. Zakaj? Ker gre za lepe in premalo poznane kraje, ki jih vaš najstnik najverjetneje sploh še ne pozna, zagotavljajo pa zelo primerno okolje za učenje in zdravo, aktivno bivanje.

Kdaj?

Med poletnimi počitnicami:

22.-24. julij 2020 – ZASEDENO

24.-26. avgust 2020, še nekaj prostih mest

Program?

Za vašega najstnika bomo skrbeli ves čas. Približno tretjina časa bo zapolnjena z razvedrilom, športom in zabavo (rafting, kolesarjenje, paintball, zipline, kopanje, escape room …), preostali čas pa bomo na njim prijazen in razumljiv način podajali marketinške, prodajne in podjetniške vsebine (poslovne igre, simulacije, predavanja, delavnice, ogled filmov in pogovor o filmu).

Podroben program je na voljo vsem, ki se boste resno zanimali oziroma prijavili. Program vodi mag. Aleš Lisac, pomagali mu bodo člani ekipe Lisac&Lisac in zunanji sodelavci.

Investicija?

Tridnevni program, dve nočitvi, vsi obroki, gradivo, seminarji, delavnice, zabava in razvedrilo za 290 EUR + DDV.

Ali vi in vaš najstnik izpolnjujete pogoje?

Če imate najstnika in je pripravljen na svojo prvo podjetniško avanturo ob Kolpi, ste dobrodošli.

Kako se prijavite?

Pošljite prijavnico ali pokličite na 040 77 10 77.

Potrjujem, da se moji podatki lahko hranijo v skladu z GDPR in se uporabijo za povratno kontaktiranje glede prijave.