Ste vedeli, da po novem organiziramo dvodnevne delavnice, in to uro in pol vožnje iz Ljubljane?

V nadaljevanju nekaj pogostih vprašanj v zvezi s tem projektom in seveda naši odgovori.

Zakaj dva dneva?

Ker je tako več časa za učenje in hkrati za druženje s predavateljem in udeleženci iz drugih podjetij. Skupaj boste pojedli nekaj obrokov, prespali v prijetnem družinskem hotelu, ki je v čudovito mirnem okolju ob reki Kolpi. Tako se sklepajo nova poznanstva, stkejo nove poslovne vezi in utrdijo že obstoječi odnosi.

Zakaj ne v Ljubljani?

Ni vedno lahko najti prave zbranosti in miselne naravnanosti, če ste v zaprtem in znanem okolju, ki je za vas že rutina. Na deželi, ob reki in gozdu je drugače. Znanstveniki so merili srčni utrip sprehajalcev v mestih in v neokrnjeni naravi. V naravi je izmerjeni utrip vedno nižji in stanovitnejši, kar brezpogojno vpliva na vaše počutje in miselne zmogljivosti. Za nove poslovne ideje, za sveže razmišljanje in za učenje potrebujete okolje, ki vam zagotavlja te predispozicije, da lažje zbistrite svoj pogled in se odločite za produktivne aktivnosti. In da, počitek je enako potreben kot delo in aktivnost.

Koliko stane?

Lepa novica. Nič več, kot če bi se udeležili istega izobraževanja v Ljubljani. Da bi vam izkazali iskreno dobrodošlico, vas pogostimo s hrano in spanjem v hotelu. Veseli nas tudi, da boste imeli priložnost poskusiti lokalne tradicionalne jedi in pijačo, ki jih najverjetneje še ne poznate.

Kdaj? Je možno tako med tednom kot med vikendom?

Pokličite nas in našli bomo termin, ki vam bo ustrezal. Na voljo so termini med tednom in vikendom, le dovolj vnaprej si jih moramo rezervirati.

Program?

Kombinacija predavanj in svetovanja mag. Aleša Lisca na temo sodobnih marketinških in prodajnih prijemov marketinga in prodaje s sprostitvenimi aktivnostmi, kot so joga, meditacija, rafting, treking, fotolov in wellness.

Kako vem, da vam bo všeč in je to dobra ideja za vas in za vaše podjetje?

V sodobnem življenju in poslu smo prišli do občutka, kot bi čas tekel hitreje – saj bistveno več naredimo v istem času kot smo včasih.

Zato je smiselno združevati nujno s koristnim, umeriti delo in oddih. Prav zato izobraževanje v idiličnem okolju, iskanje novega znanja, vendar hkrati tudi dobra sprostitev.

Prijavite se

Potrjujem, da se moji podatki lahko hranijo v skladu z GDPR in se uporabijo za povratno kontaktiranje glede prijave.

 

Kontaktni podatki

Lisac&Lisac d.o.o.
Dunajska 106
1000 Ljubljana
Tel: 080 1509

Aleš Lisac 040771077, ales@lisac-lisac.si
Blaž Lisac 040771577, blaz@lisac-lisac.si
Natalie Lisac, 040771877, natalie@lisac-lisac.si