V novembru pripravljamo velik brezplačen izobraževalni dogodek ob dveh posebnih priložnostih:

predavatelj Aleš Lisac časti predavanje ob svojem 55. rojstnem dnevu in prav na tem dogodku boste prisotni tudi “rojstvu” oziroma premierni izvedbi naše nove prodajne poslovne igre Ajte si sa son, ki je tematsko vezana na Kostel.

Program dogodka

  1. 5 konkretnih ukrepov za povečanje prodaje in dobička v vašem poslu. Vsakega od teh nasvetov lahko garantirano izvedete v 90 minutah ali še hitreje. Predavanje Aleš Lisac (55 minut)
  2. Strateška delavnica – prodajna simulacija (poslovna igra), s pomočjo katere boste na novo premislili svoj posel in ugotovili, kaj se vam splača delati in kaj ne. Premierna izvedba nove poslovne simulacije podjetja Lisac&Lisac. Blaž in Aleš Lisac (90 minut)
  3. »Kako povečati prodajo in dobiček v novih časih? Okolje se je spremenilo, ljudje so se spremenili … Za vas smo popolnoma prenovili projekt št. 2 iz najbolje prodajane in največkrat izvedene marketinške delavnice v Slovenji (delavnica »Nemogoče«). Robustni ukrepi za večji dobiček z manj dela v letu 2020 in naprej.« Predavanje Aleš Lisac (90 minut)

Prijavite se lahko na enega izmed naslednjih štirih terminov:

Prvi termin, četrtek, 7. 11. 2019

Drugi termin, sobota, 9. 11. 2019

Tretji termin, četrtek, 14. 11. 2019

Četrti termin, sobota, 16. 11. 2019

Vsi štirje dogodki bodo v Osilnici, v Hotelu Kovač.