Interaktivna igra pobega na gradu Kostel

V osrčju gozdnate pokrajine, s pogledom na kanjon reke Kolpe na vrhu koničastega hriba stoji grad Kostel. Kamnit grad z leseno streho, ki za svojimi visokimi zidovi hrani veliko skrivnost, poznano le skrivni kostelski Bratovščini.

Dobrodošli nazaj v čas kraljev in kraljic. V čas kmečkih uporov in graščin. V čas skrivnih viteških bratovščin. Torej v času, ki je popolnoma drugačen od današnjega. Pozdravljeni na izvirni in edinstveni igri pobega na gradu Kostel »Skrivna Bratovščina«. Mislite, da vam bo uspelo postati del nje?

»Skrivna Bratovščina« ni običajna igra pobega, kot jih morda poznate, če ste že obiskali katero izmed priljubljenih sob pobega. »Skrivna Bratovščina« je interaktiven preizkus vaših sposobnosti, znanja, sodelovanja in mirnih rok. Je pustolovska dogodivščina, ki temelji na resničnih zgodovinskih dejstvih gradu Kostel, poleg tega pa je zabavna, vznemirljiva in primerna za vse generacije.

Spremenite se v čarovnike, viteze, mislece, trubadurje in odkrijte pravih 5 značilnih kostelskih simbolov.

Spoznajte zgodbe za zaporniško ječo, viteško sobano, inavguracijsko dvorano, knjižnico in pretkano razvozlajte vsa skrivna sporočila.

Uporabite kroglo resnice, zlatnik, čarobno svetilko, viteški meč na pravi način in poiščite skrivne simbole.

Le z njimi lahko postanete del elitne skrivne Bratovščine.

Če je vaše misli odneslo v drugačen, čaroben, slikovit in izzivalen svet, je igra pobega na gradu Kostel izziv, ki ga morate preizkusiti.

Prijazno vabljeni v igro pobega »Skrivna Bratovščina« na kostelskem gradu.

Igra je primerna za skupine od 2 do 5 igralcev. Naenkrat jo lahko igra več skupin, zato je odlična zamisel za poučen družinski izlet, izzivalen teambuilding, dober teambonding ali dinamično-poučen šolski izlet.

Igra je primerna za starejše od 10 let in ne zahteva nobenega fizičnega napora ali obremenitev. V njej lahko sodelujejo tudi mlajši otroci, vendar izključno v spremstvu odrasle osebe.

Potrebna je hoja po stopnicah, v celoti se odvija na kostelskem gradu in grajskih poslopjih, kar pomeni, da del igre poteka tudi v zunanjih prostorih.
Igro je možno igrati tudi v slabšem vremenu – vse dni v tednu.

Vse informacije in rezervacija termina: natalie@lisac-lisac.si ali po telefonu 040 77 18 77.

Cena: 12 EUR na osebo.

Cena že vključuje DDV in tudi vstopnico za grad.

Prijavite se

Potrjujem, da se moji podatki lahko hranijo v skladu z GDPR in se uporabijo za povratno kontaktiranje glede prijave.